İKÇÜ Turizm Fakültesi Sushi Yapım Teknikleri Atölyesi Düzenledi
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi tarafından “Sushi Yapım Teknikleri Atölyesi” düzenlendi
İKÇÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen, Prof. Dr. Onur Görkem danışmanlığında gerçekleşen Sushi Yapım Teknikleri Atölyesi’nde Şef Tural Mammadzada, İKÇÜ’lü öğrencilerle bir araya geldi.
Japon mutfağının en önemli ürünlerinden olan sushi hakkında teorik bilgi verilmesinden sonra, İKÇÜ’lü öğrenciler Şef Tural Mammadzada ile uygulama yapma fırsatı buldular.
Atölye etkinliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Melike Yılmazer’in Şef Tural Mammadzada’ya teşekkür belgesi takdim etmesiyle son buldu.