DOLAR

41,8992$% 0,35

EURO

48,7456% 0,67

GRAM ALTIN

5.544,31%-0,50

ONS

4.111,84%-0,35

BİST100

10.941,79%3,14

a

Geleceğin Şeflerine Profesyonel Bıçak Eğitimi Verildi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine yönelik “Profesyonel Bıçak Eğitimi” konulu bir seminer düzenlendi.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen etkinlikte, PİRGE Bıçak Firmasının katkılarıyla İKÇÜ’lü öğrencilere ‘Profesyonel Bıçak Eğitimi’ verildi.

Turizm Fakültesi Uygulama Laboratuvarı’nda gerçekleştirilen eğitimde, sektörün önde gelen bıçak üreticilerinden PİRGE Bıçak Firması’nın Akademi Kurumsal Eğitim Uzmanı Fırat Erbil, İKÇÜ’lü öğrencilere profesyonel mutfak kültürü ve teknikleri hakkında bilgiler verdi.

Profesyonel mutfaklarda kullanılan temel bıçak türleri, pasta ve ekmekçilikte kullanılan ekipmanlar; ayrıca uluslararası doğrama teknikleri, bıçak seçimi, temizliği ve güvenliği konularında bilgiler veren Erbil, yönelttiği sorulara doğru yanıtlar veren öğrencilere Pirge marka bıçaklar hediye etti.

Etkinlik, öğrencilerin mesleki donanımlarını artırmaya ve mutfak profesyonelliğine yönelik bilinç kazandırmaya yönelik önemli bir katkı sundu. Programın sonunda, katkılarından dolayı Fırat Erbil’e teşekkür belgesi takdim edildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İKÇÜ’de “Akademi ve Siyonizm” Paneli

HIZLI YORUM YAP