41,8992$% 0,35
48,7456€% 0,67
5.544,31%-0,50
4.111,84%-0,35
10.941,79%3,14
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine yönelik “Profesyonel Bıçak Eğitimi” konulu bir seminer düzenlendi.
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen etkinlikte, PİRGE Bıçak Firmasının katkılarıyla İKÇÜ’lü öğrencilere ‘Profesyonel Bıçak Eğitimi’ verildi.
Turizm Fakültesi Uygulama Laboratuvarı’nda gerçekleştirilen eğitimde, sektörün önde gelen bıçak üreticilerinden PİRGE Bıçak Firması’nın Akademi Kurumsal Eğitim Uzmanı Fırat Erbil, İKÇÜ’lü öğrencilere profesyonel mutfak kültürü ve teknikleri hakkında bilgiler verdi.
Profesyonel mutfaklarda kullanılan temel bıçak türleri, pasta ve ekmekçilikte kullanılan ekipmanlar; ayrıca uluslararası doğrama teknikleri, bıçak seçimi, temizliği ve güvenliği konularında bilgiler veren Erbil, yönelttiği sorulara doğru yanıtlar veren öğrencilere Pirge marka bıçaklar hediye etti.
Etkinlik, öğrencilerin mesleki donanımlarını artırmaya ve mutfak profesyonelliğine yönelik bilinç kazandırmaya yönelik önemli bir katkı sundu. Programın sonunda, katkılarından dolayı Fırat Erbil’e teşekkür belgesi takdim edildi.

İKÇÜ’de “Akademi ve Siyonizm” Paneli
1
Çelebili Minikler 23 Nisan’ı Dopdolu Bir Programla Kutladı
90108 kez okundu
2
Türkiye’nin En Genç Kadın Profesörü İKÇÜ’lü
2285 kez okundu
3
İzmir’in En Donanımlı Farazi Mahkeme Salonu İKÇÜ Hukuk Fakültesi’nde Açıldı
1490 kez okundu
4
“İKÇÜ Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi İzmir’in Modern Yüzü Olacak”
788 kez okundu
5
İKÇÜ, Memnuniyet Sıralamasında Zirveye Oynuyor
751 kez okundu