En GüncelGenelHaberlerİKÇU

İKÇÜ’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni

Muhabir: Ali Yaman

Fotoğraf: Umut Aybars Sürmeli

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ)’nde 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Töreni düzenlendi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene İKÇÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muhsin Akbaş, Prof. Dr. Yasin Bulduklu ve Prof. Dr. Süleyman Akbulut ile dekanlar, akademisyenler, daire başkanları, fakülte sekreterleri, üniversite personeli ve öğrenciler katıldı. İKÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Akbulut’un Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından, saat 09.05’te gerçekleştirilen saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması eşliğinde bayrakların yarıya indirilmesiyle tören son buldu. İzmir Valiliği’nin kent merkezindeki Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Töreni’ne katılan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, yayımladığı Anma Günü mesajında “Vefatının 84. Sene-i devriyesinde, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle yâd ediyorum. Bu toprakları kanlarıyla yoğuran tüm şehitlerimize ve gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.