En GüncelGenelHaberlerİKÇU

Çelebili Miniklerden Rektör Köse’ye Öğretmenler Günü Sürprizi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sosyal Tesisler İktisadi İşletme Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Çelebi Anaokulu ve Gündüz Bakımevinin minik sakinleri, İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’ye 24 Kasım Öğretmenler Günü sürprizi yaptı

Çelebi Anaokulu ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören 3-6 yaş grubu öğrenciler, öğretmenleri Semra Gümüş ile Nazmiye Yılmaz’ın refakatinde, İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’yi ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı. Öğretmenleriyle birlikte yaptıkları tabloları kendisine hediye eden miniklerin sevgi gösterisi karşısında duygulanan Prof. Dr. Saffet Köse, “Yarının büyükleri ve geleceğimiz olan çocuklarımız, bizim en büyük hazinemizdir” dedi. 

Öğretmenlerin yeni nesillerin yetişmesinde gösterdikleri emek, özveri ve sevginin karşılığının hiçbir zaman ödenemeyeceğini ve onların imzalarının, yetiştirdikleri kuşaklar olduğunu kaydeden Prof. Dr. Saffet Köse, bütün eğitimcilerin Öğretmenler Günü’nü kutladı. Ziyaret sonunda, kendisini ziyarete gelen minikleri ayrı ayrı kucaklayan Prof. Dr. Saffet Köse, Çelebili minik öğrencilere boyama kitabı hediye etti.