AkademiEn GüncelİKÇUSosyal

Lise Öğrencilerinden İKÇÜ’ye Ziyaret

Muhabir: Caner Kocabıyık

Fotoğraf: Aybars Sürmeli

Aydın/Sultanhisar Şehit Ayhan Yeşilyol Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ)’ni ziyaret etti

Aydın’da eğitim-öğretim hayatına devam etmekte olan Şehit Ayhan Yeşilyol Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrenim gören öğrenciler, Okul Müdürü Bayram Günaydın ve Rehber Öğretmen Hamide Kurt’un refakatinde İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ)’ni ziyaret etti. Tanıtım gezisi kapsamında İKÇÜ Hekim Hacı Paşa Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya katılan öğrencilere İKÇÜ’deki akademik birimler ve faaliyetler hakkında bilgi verildi. Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi akademisyenlerinin, birimlerine dair bilgiler paylaştıkları toplantıdan sonra öğrenciler İKÇÜ Ana Yerleşkesini gezdi. İKÇÜ Medya Merkezini de ziyaret eden öğrenciler, Merkez bünyesinde bulunan Haber Atölyesi, Radyo Stüdyosu, TV Stüdyosu, Ses Stüdyosu, Halkla İlişkiler Atölyesi ve Cep Sineması gibi medya ve iletişim sektörüne yönelik uygulamalı eğitimler verilen birimler hakkında bilgi aldı.