AkademiEn GüncelİKÇUSosyal

İKÇÜ Ormancılık Olağan Teknik Kurul Toplantısında

Muhabir: Beyza Şengül

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Orman Fakültesi, Ege Ormancılık Araştırma Enstitü Müdürlüğü Olağan Teknik Kurul Toplantısına katıldı

Ege Ormancılık Araştırma Enstitüsü Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ)’ni temsilen İKÇÜ Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Derya Eşen ile öğretim üyeleri Doç. Dr. Bülent Toprak, Dr. Öğr. Üyesi Remzi Eker ve Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Özkan katıldı. Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü,  Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve Doğa Koruma Milli Parklar Bölge Müdürlüğünden ilgili birimlerin şube müdürü ve mühendislerinin; Dokuz Eylül Üniversitesi ve Ege Üniversitesi öğretim üyelerinin ve sanayi  ve ticaret odası sorumlularının da hazır bulunduğu toplantıda Enstitü Müdürlüğünün 2022 Yılı Çalışma Raporu ve 2023 Yılı Çalışma Programı doğrultusunda yeni proje teklifleri ile devam eden ve sonuçlanan projeleri görüşüldü.