EkonomiEn GüncelİKÇUKongre

İKÇÜ 16. Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresinde

Muhabir: Aleyna Yıldırım

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi 16. Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresine katıldı

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve T.C. Ticaret Bakanlığı himayelerinde, İZFAŞ ve TÜRSAB FUARCILIK A.Ş. işbirliği ile her yıl dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini bir araya getiren Türkiye’nin en büyük turizm platformu olan TTI İzmir “16. Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi” 8 Aralık itibariyle başladı. Turizm profesyonellerin iletişim ve iş bağlantıları kurmasına yardımcı olmak amacıyla 16.’sı düzenlenen fuar ve kongre, Fuar İzmir’de 8-10 Aralık tarihleri arasında ziyarete açık olacak. 16 ülkeden 210’dan fazla katılımcı firma ve kurumu 3 gün boyunca İzmir’de misafir edecek olan fuarda İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi de yerini aldı. İlk iki gün profesyonel ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuar 10 Aralık’a kadar devam edecek. Fuarın son günü halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleşecek.