EğlenceEn GüncelİKÇUSosyal

İKÇÜ’lü Öğrencilerden Masal Okuma Etkinliği

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Genç Ofis, ana sınıfında ve ilkokulda okuyan miniklere yönelik masal okuma etkinliği düzenledi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı İKÇÜ Genç Ofis üyeleri ve gönüllü gençler masal okuma etkinliği gerçekleştirmek ve çeşitli oyunlar oynamak üzere Tüpraş Mahmut Esat Bozkurt İlkokulu ana sınıfı ve ilkokul öğrencileri ile bir araya geldi. Miniklerin ilgisini çekmek için kendilerine ve miniklere yüz boyaması yapan öğrenciler sırasıyla Altın Balta, Ayağına Diken Batan Serçe, Bakla Ağacı, Cimri ile Cömert, Çilli Tavuk ve Yavruları ve Aslan ile Fare isimli Anadolu Masalları’nı okudular. İKÇÜ’lü öğrencilerin okuduğu masalları ilgiyle dinleyen miniklerle, okunan masalların ardından çeşitli oyunlar oynandı. Anadolu Masalları’nı ve masal kültürünü yaşatmak ve sürdürmek amacıyla düzenlenen etkinlik, İKÇÜ’lü öğrencilerin miniklere çikolata dağıtması ile son buldu.