EkonomiEn GüncelİKÇU

İKÇÜ’de “World of the Change” Etkinliği

Muhabir: Aleyna Arslanbaş

Fotoğraf: Aleyna Yıldırım

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) İşletme Topluluğu tarafından World of the Change etkinliği düzenlendi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Hekim Hacı Paşa Konferans Salonunda, İşletme Topluluğu tarafından düzenlenen “World Of The Change” etkinliğine İnfluencer ve Posta gazetesi yazarı Deniz Sarıhanlıoğlu, Renkler Makina Genel Müdürü Orhan Özgür Gülsu, Dijital içerik üreticisi Gözde Tezer ve Bubilet Genel Müdürü Yusuf Baziki konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmacıların kariyer yolculuklarını ve deneyimlerini paylaştığı etkinlik iki gün boyunca devam etti. Çalışma hayatında ve dijitalleşen dünyada yaşanılan iniş ve çıkışların anlatıldığı motivasyon konuşmaları interaktif bir biçimde gerçekleşti. Topluluk üyesi öğrencilerin kariyer hedefleri hakkında sordukları soruların da cevaplandığı etkinlik, konuşmacılara çiçek ve teşekkür belgesi verilmesiyle son buldu.