AkademiEğitimEn GüncelİKÇUKültür - Sanat

Sanat ve Tasarım Fakültesinden Teknik Gezi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi İzmir’deki çeşitli müzelere teknik gezi düzenledi

Arkas Halı Müzesi, Arkas Deniz Tarihi Müzesi, Edebiyat Tarihi Müzesi, Kağıt Eserler Müzesi ile Tekel Kültür Sanat Fabrikası Müzesi’nin ziyaret edilmesini içeren, İKÇÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikri Salman’ın da katıldığı gezi programı, Sanat ve Tasarım Fakültesi akademik ve idari personelinin sanat alanlarında yetkinliklerini saha uygulaması yaparak arttırmak amacıyla düzenlendi.

Lisansüstü öğrencilerinin de katıldığı etkinlik çerçevesinde müzelerde yer alan çeşitli orijinal sanat eserleri yerinde incelenerek, uygulama alanlarına yönelik bilgi ve becerilerin pekiştirilmesi sağlandı.