AkademiEn GüncelFEATUREDİKÇU

İKÇÜ Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesinin TÜBİTAK Proje Başarısı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serkan Kükrer’in projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldü

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) bünyesinde faaliyet gösteren Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB)’nın 2023 Yılı 1. Döneminde Bir Sonraki Dönemi Beklemeden Başvuru Yapılmasına İmkân Sağlanan 1001 Projelerinin Bilimsel Değerlendirme Sonuçları Açıklandı.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serkan Kükrer’in “Aliağa Körfezi Sedimanlarında Birincil Üretim Indikatörlerinin Ve Iz Elementlerin Tarihsel Birikim Süreçleri Ve Yansıttıkları Paleocoğrafik Ortamlar” başlıklı projesi, yeni bilgiler üretilmesi, bilimsel yorumların yapılması veya teknolojik problemlerin çözümlenmesi için bilimsel esaslara uygun olan projeler desteklenmesini amaçlayan program kapsamında desteklenmeye değer görüldü.