AkademiEğitimEn GüncelİKÇUSağlık

Hemşirelik Bölümü İntörnlük Uygulamalarına İlişkin Bilgilendirme Toplantıları Düzenledi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 4. Sınıf Koordinatörlüğü tarafından intörnlük uygulamalarının gerçekleştirileceği üç hastanede bilgilendirme toplantısı düzenlendi

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında İKÇÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinin intörnlük uygulamalarını gerçekleştirecekleri hastanelerde yapılan bilgilendirme toplantılarına Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yasemin Tokem ile bölüm akademisyenleri katıldı. 

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan toplantılar, ilgili kurumların sağlık bakım hizmetlerinden sorumlu personelleri ile eğitim hemşirelerinin ve intörnlük uygulamalarının gerçekleştirildiği kliniklerde görev yapan sorumlu hemşirelerin katılımıyla gerçekleşti. 

İKÇÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantılarında, intörnlük uygulamasının usul ve esaslarına ilişkin bilgiler, bölüm akreditasyon çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen uygulamalar ve sürece ilişkin beklentiler ele alınarak önceki dönemlerden alınan geri bildirimler doğrultusunda gerçekleştirilen iyileştirmeler hakkında bilgiler verildi.