EğitimEn GüncelİKÇU

Turizm Fakültesi “HMS Otel Yönetim Sistemi” Eğitimi Düzenledi

Muhabir: Aleyna Arslanbaş

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi tarafından Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencilerine “HMS Otel Yönetim Sistemi” eğitimi verildi

HMS yetkilisi Ali Büyükgezirci tarafından İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencilerine yönelik verilen “HMS Otel Yönetim Sistemi” eğitimi çevrimiçi olarak gerçekleşti. Eğitime bölüm akademisyenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Eğitimde, HMS yetkilisi Ali Büyükgezirci, Türkiye’nin bulut tabanlı olarak üretilmiş ilk otel yazılım sistemi olan HMS Otel Yönetim Sistemi’ni detaylı bir şekilde anlattı. Sistemi tanıtan Büyükgezirci, ardından örneklerle sistem modüllerini uygulamalı olarak gösterdi. Eğitim programı, öğrencilerden gelen soruların yanıtlanmasıyla son buldu.