AkademiEn GüncelİKÇU

İKÇÜ Turizm Fakültesi Dekanlar Konseyinde

Muhabir- Nurselin Bostan

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi, Turizm Dekanlar Eğitim Konseyi (TURDEK)’nin düzenlediği “Turizmde Nitelikli Eğitim Çalıştayı”na katıldı

Türkiye ‘nin önde gelen turizm kuruluşlarından biri olan Turizm Dekanlar Eğitim Konseyi (TURDEK)’nin düzenlediği ve 50 farklı üniversitenin dekanlarının katıldığı “Turizmde Nitelikli Eğitim Çalıştayı”nda İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ)’ni Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emre Güler temsil etti.

Turizm fakülteleri arasında iş birliğinin artırılmasının öneminin vurgulandığı ve turizm eğitiminin gelişmesi için yapılması gerekenlerin ele alındığı çalıştay, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Turizm Fakültesi ev sahipliğinde,  yüz yüze ve çevrimiçi olarak gerçekleşti.

Çalıştayda, Turizm Dekanlar Eğitim Konseyi (TURDEK) yürütme kurulu başkanı da belirlendi. Başkanlığa oy birliği ile Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Burçin Cevdet Çetinsöz seçildi.