EğitimEn GüncelGenelİKÇU

İKÇÜ’lü Miniklerden Rektör Köse’ye Öğretmenler Günü Sürprizi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Çelebi Anaokulu ve Gündüz Bakımevinde öğrenim gören 3-6 yaş grubu minikler Rektör Köse’ye 24 Kasım Öğretmenler Günü sürprizi yaptı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla gerçekleşen ziyarette İKÇÜ’nün en küçük üyeleri, Rektör Prof. Dr. Saffet Köse’ye sarılarak hazırladıkları özel çerçeveyi hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu ifade eden Rektör Prof. Dr. Köse, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi. Yarının büyüklerinin en büyük hazineleri olduğunu söyleyen Prof. Dr. Köse, özverilerinin ve sevgilerinin karşılığının hiçbir zaman ödenemeyeceği öğretmenlerin toplumsal kalkınmanın temelini oluşturduğunu söyledi. Prof. Dr. Köse, “Yeni nesillerin yetişmesinde büyük emeği olan, Anadolu’nun dört bir yanında büyük bir fedakârlık ve özveri ile çalışan tüm öğretmenlerimizin ve akademisyenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Aramızdan ayrılan bütün eğitimcilerimizi rahmetle yâd ediyorum” ifadelerini kullandı.

Rektör Prof. Dr. Köse, Sosyal Tesisler İktisadi İşletme Şube Müdürü Ömer Coşgun, Anaokulu Müdürü Semra Gümüş, eğitmenler Zeynep Penbegül, Zehra Kaya, Nazmiye Yılmaz’ın refakatinde Rektörlüğe gelen minikleri ayrı ayrı kucaklayarak boyama kitabı hediye etti.