EğitimEn GüncelİKÇU

İKÇÜ Eczacılık Fakültesinden Öğrenci Geribildirim Toplantısı

Fotoğraf: Yağmur Demirci

Muhabir: Nurdan Ünlüoğlu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Eczacılık Fakültesi tarafından Öğrenci Geribildirim toplantısı düzenlendi

İKÇÜ Hekim Hacı Paşa Konferans Salonunda gerçekleşen Öğrenci Geribildirim Toplantısı’na Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ile Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Fadime Aydın Köse ve Doç. Dr. İsmail Öztürk, öğretim üyeleri, öğrenciler ve öğrenci temsilcileri katıldı.

Öğrenci Geribildirim Toplantısı Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir’in sunumuyla başladı. Prof. Dr. Aytemir, sunumda fakülte, bölümler ve ders içerikleri hakkında bilgi verdi. Fakültenin TÜBİTAK araştırma projelerine, laboratuvar ve staj olanaklarına değindi. Üniversite tarafından yapılan anketlerin ve geribildirim toplantılarının öneminden bahseden Prof. Dr. Aytemir, sunumunu geribildirim anketlerine katılım oranları ve sonuçlarını paylaşarak devam ettirdi ve fakültenin akreditasyon için başlattığı çalışma süreci ile ilgili bilgi vererek bitirdi. Öğrenci Geribildirim Toplantısı sınıf temsilcilerinin istek, öneri ve şikayetlerini ifade etmeleriyle son buldu.