En GüncelİKÇUKongreSağlık

Sağlık Bilimleri Fakültesi, II. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Eğitim Kongresinde

Muhabir: Nurdan Ünlüoğlu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü II. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Eğitim Kongresine Katıldı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Derya Özer Kaya’nın katılım gösterdiği II. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Eğitim Kongresi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Eğitim Derneği tarafından düzenlendi ve çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

“Cumhuriyetimizin 100. Yılı: Eğitimci Yeterliklerimiz” sloganı ile düzenlenen kongreye birçok üniversitenin farklı alanlarda çalışan akademisyenleri katıldı.

Kongre kapsamında, “Öğrenme ve Karar Verme Yolculuğunda Eğitim Müfredatını Şekillendirmek” başlığıyla konuşma yapan Prof. Dr. Kaya, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü lisans eğitimi müfredatının şekillenmesi konusundaki görüşlerini ve güncel bilgileri paylaştı.