AkademiEğitimEn GüncelİKÇU

İKÇÜ’de Akreditasyonun Getireceği Yenilikler Anlatıldı

Fotoğraf– Umut Aybars Sürmeli

Muhabir– Zeynep Yaşar

İKÇÜ Kalite Topluluğu tarafından akreditasyonun getireceği yenilikleri anlatmak için İKÇÜ’nün 4 farklı noktasında bilgilendirme stantları kuruldu

İKÇÜ Kalite Topluluğu üyeleri, Fuat Sezgin Konferans Salonu Fuaye Alanında, Fen Bilimleri Binası kantininde, Yabancı Diller Binası kantininde ve F Blok çıkış kapısında olmak üzere 4 farklı alanda kurulan stantlarda akreditasyon sürecinin İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’ne getireceği yenilikleri anlattı. 

İKÇÜ Kalite Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Ayhan Öncü, akreditasyon sürecinin önemini ve öğrencilerin bu süreçteki yerini belirlemek amacıyla bilgilendirme yaptıklarından bahsetti. Öğrencilerin akreditasyon süreci konusunda çok meraklı olduklarını dile getiren Dr. Öğr. Üyesi Öncü, verimli bir gün geçirdiklerini belirterek İKÇÜ Kalite Topluluğu üyesi öğrencilere teşekkür etti. 

İKÇÜ Kalite Topluluğu Başkanı Aleyna Bulut saat 09.00’da açılan stantlarda Pazartesi günü itibariyle başlayacak olan YÖKAK değerlendirme süreci ile ilgili öğrencilere bilgi aktarımı yaptıklarını ve güzel etkileşimlerde bulunduklarını söyledi.