EğitimEn GüncelGenelİKÇU

İKÇÜ Genç Kızılay Topluluğu Oryantasyon Eğitimi Düzenledi

Fotoğraf– Umut Aybars Sürmeli

Muhabir– Nurselin Bostan

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Genç Kızılay Topluluğu oryantasyon eğitimi düzenledi

İKÇÜ Hekim Hacı Paşa Konferans salonunda düzenlenen programda, Kızılay İzmir Şubesi’nde görev yapan Umut Can Arslan, topluluk üyesi öğrencilere oryantasyon eğitimi verdi. Arslan konuşmasına, ortaya çıkan afetlerde, afetzedelerin bakım, barınma ve beslenme ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik faaliyetler yürüten Kızılay’ın tarihçesini anlatarak başladı.

Arslan, İKÇÜ Genç Kızılay Topluluğunun düzenlediği oryantasyon eğitiminin, Kızılay gönüllülüğünü teşvik etmek amacıyla düzenlendiğini belirtti. Yoğun ilgi gören ve interaktif bir şekilde gerçekleşen program, öğrencilerden gelen soruların yanıtlanmasıyla son buldu.