EğitimEn GüncelSpor

İKÇÜ ile Studio Altay Tekin Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Muhabir– Nurdan Ünlüoğlu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) ile Studio Altay Tekin arasında spor ve eğitim hizmetleri konusunda iş birliği protokolü imzalandı

İKÇÜ Senato Salonunda taraflar arasında çalışma koşullarını düzenleyen protokol imza törenine İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, Studio Altay Genel Müdürü Altay Tekin, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Derya Özer Kaya, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sevtap Günay Uçurum ile Studio Altay Tekin Şube Müdürü Seda Tunç Bilek katıldı. İmza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Saffet Köse öğrenciler, akademik ve idari personel başta olmak üzere tüm paydaşların katkısının İKÇÜ’nün vizyonuna erişmesi için çok kıymetli olduğunu söyledi. Rektör Köse “Geleceği inşa etmek ve her alanda lider Türkiye hedefine katkı vermek için oldukça geniş bir perspektiften bakıyor, multidisipliner bakış açısıyla her alanda önemli adımlar atma çabası gösteriyoruz. Yükseköğretim kurumları eğitim alanında sorumluluk almanın da ötesinde birtakım yükümlülüklere sahiptir ve bunların arasında çalışma arkadaşlarımızın ve öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarının karşılanması da yer alıyor. Biz bugün hem eğitim, hem de spor alanında karşılıklı katkıda bulunmayı içeren bir iş birliği protokolü imzalıyoruz. Protokolün her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Altay Studio Genel Müdürü Altay Tekin ise İKÇÜ’yü yakından tanıdıklarını ve özellikle sağlık bilimleri alanında üniversitenin yakaladığı ivmeyi takip ettiklerini söyledi. İzmir’de farklı lokasyonlarda spor ve sağlıklı yaşam merkezleri ile hizmet sunduklarını söyleyen Tekin, “Profesyonel bir spor tesisi olmanın gerektirdiği sorumlulukla, hizmet kurallarına ve mevzuat standartlarına riayet ederek, İKÇÜ’nün tüm üyelerine ve onların birinci dereceden yakınlarına hizmet sunmak için bir protokol yapıyoruz. Bu ayrıcalıklı hizmetlerden paydaş olarak gördüğümüz İKÇÜ’nün indirimli yararlanmasının yanında akademinin bilgi ve deneyiminden yararlanmak, öğrencilerin yetişmesinde sorumluluk almak istiyoruz. Birlikte çalışacak olmaktan mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Ben bu iş birliği zemininin yaratılmasında emeği geçenlere ve rektörümüze teşekkür ediyorum” dedi.