En GüncelİKÇUKültür - SanatTiyatro

Çelebili Miniklerin Tiyatro Heyecanı

Fotoğraf– Umut Aybars Sürmeli

Muhabir-Nurdan Ünlüoğlu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Tiyatro Topluluğu tarafından Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda sahnelenen “Yaramaz Maymun” adlı oyunu Çelebi Anaokulu ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören minikler ilgiyle izledi.

Çelebili minikler için ilk defa sahnelenen “Yaramaz Maymun” oyununda hoşgörünün önemi ve çevre temizliği temaları işlendi. Yazar ve yönetmenliğini Mehmet Enes Karaman’ın üstlendiği oyunun Reji sorumlusu Burak Can Kaya oldu. Oyuncu kadrosunda ise İKÇÜ’lü öğrenciler Baran Bor, Bengisu Ateş, Ceyda Yılmaz ve Şenol Çavdar yer aldı.