AkademiEn GüncelİKÇU

İKÇÜ Grafen Uygulama ve Araştırma Merkezinin TÜBİTAK Proje Başarısı

Muhabir– Nurdan Ünlüoğlu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Grafen Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğr. Gör. Dr. Koray Kara’nın projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldü

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Grafen Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğr. Gör. Dr. Koray Kara’nın projesi, doktora/uzmanlık sonrası yurt dışında araştırmalar yapacak olan bilim insanlarını destekleyen TÜBİTAK-2219 Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı kapsamında kabul gördü.

İKÇÜ Grafen Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğr. Gör. Koray Kaya’nın yürütücüsü; Institute of Chemical Research of Catalonia’dan Prof. Dr. Emilio Palomares’in yurtdışı proje danışmanı olduğu “Gelişmiş Yük Aktarımı ve Kararlılık için Arayüzey Düzenleyici Olarak Kendiliğinden Organize Tek Katmanları Kullanılan Ultra Kararlı Çözelti Süreçleri ile Üretilen Perovskite Işık Yayan Diyotlar” başlıklı proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldü.