EğitimEn GüncelİKÇUSağlık

Hemşirelik Bölümü Afetlerde Özel Gereksinimli Çocuk ve Ailelerine Yönelik TÜBİTAK Eğitim Projesinde

Muhabir- Aleyna Arslanbaş

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünden TÜBİTAK-BİDEB 2237/A Bilimsel Eğitim Destekleme Projesi Başarısı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Leyla Baysan Arabacı’nın Eğitim Koordinatör Yardımcısı olarak yer aldığı “Afetlerde Özel Gereksinimli Çocuk ve Ailelerine Yönelik Psikolojik İlk Yardım (PİY) Eğitimi” başlıklı proje,  TÜBİTAK-BİDEB 2237/A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye değer görüldü.

Eğitim Koordinatörlüğünü Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Havva Kaçan’ın üstlendiği; TÜBİTAK-BİDEB 2237/A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı tarafından desteklenmeye değer görülen “Afetlerde Özel Gereksinimli Çocuk ve Ailelerine Yönelik Psikolojik İlk Yardım (PİY) Eğitimi” başlıklı proje kapsamında Psikiyatri Hemşireliği ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği lisansüstü programlarına devam eden hemşirelik öğrencilerine çevrimiçi eğitimler verilecek.