En GüncelİKÇUSosyal

İKÇÜ’lü Öğrencilerden Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezine Ziyaret

Muhabir- Nurdan Ünlüoğlu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri Özel Sevgi 2 Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi sakinlerini ziyaret etti

İKÇÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakımı Programı öğrencileri, Yaşlı Bakım dersi kapsamında “Özel Sevgi 2 Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi” sakinlerinin sosyal rehabilitasyonu için psikolojik ve sosyal uyumu güçlendirme çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla “Renkli Eller” sloganıyla etkinlik düzenledi.

Huzurevi sakinlerini oldukça memnun eden “Renkli Eller” etkinliğinde öğrenciler, kendi elleri ile yaşlıların ellerini boyayarak huzurevinin panosuna asıp, aralarındaki sevgi bağını ölümsüzleştirdi. Etkinlik, İKÇÜ’lü öğrencilerin ve yaşlıların iş birliği ile eğlenceli bir şekilde tamamlandı.