AkademiEn GüncelİKÇU

İKÇÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinin TÜBİTAK Proje Başarısı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. İsmail Akdağ’ın projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldü

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. İsmail Akdağ’ın projesi üniversitelerde, araştırma hastanelerinde ve araştırma enstitülerinde yürütülecek kısa süreli, küçük bütçeli araştırma ve geliştirme projelerinin desteklenmesini içeren TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Programı (Acil Destek Modülü) kapsamında kabul gördü.

İKÇÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. İsmail Akdağ’ın yürütücüsü olduğu “Akıllı Fabrika Ortamları İçin Yapay Zeka Destekli Faz Kontrollü Rfid Anten Sistemi Tasarımı” başlıklı projenin danışmanlığını ise Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Elektro Manyetik Alanlar ve Mikrodalga Tekniği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Adnan Kaya üstlendi.