En GüncelİKÇUSporVideo

İKÇÜ’nün Sultanlarından 2’ncilik Başarısı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) ev sahipliğinde düzenlenen Voleybol Bölgesel Lig Kadın (Ünilig) müsabakalarında İKÇÜ Kadın Voleybol Takımı 2’nci olma başarısını gösterdi

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan Üniversitelerarası Voleybol Bölgesel Lig Kadın (ÜNİLİG) müsabakaları İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) ev sahipliğinde tamamlandı. 

Başarılı bir turnuva geçiren İKÇÜ Kadın Voleybol Takımı, Üniversitelerarası Voleybol Bölgesel Lig Kadın (ÜNİLİG) turnuvasında 2’nci olma başarısını gösterdi. İzmir Ekonomi Üniversitesi Kadın Voleybol Takımının şampiyon olduğu turnuvanın 3’üncülük kupasını ise İzmir Bakırçay Üniversitesi Kadın Voleybol Takımı kaldırdı. 

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen bölgesel kadınlar voleybol turnuvasına İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ)’nin ev sahipliği yapmasından duyduğu memnuniyeti paylaşan İKÇÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Dr. Yeliz Doğru, “Çeşitli üniversite takımları arasında İKÇÜ Kadın Voleybol Takımımız turnuvayı başarılı bir şekilde 2’nci olarak tamamladı. İKÇÜ’nün farklı branşlarda yarışan takımları katıldıkları turnuvalarda her yıl üzerine katarak başarılar elde ediyor. Her konuda olduğu gibi bu alanda da bizlere desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Saffet Köse’ye ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yasin Bulduklu’ya bu vesileyle tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.   

Turnuvanın şampiyonu olan İzmir Ekonomi Üniversitesi Kadın Voleybol Takımını tebrik eden İKÇÜ Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Gizem Evciman ise önümüzdeki sene süper ligi hedeflediklerini belirterek, başarılarına devam edeceklerini dile getirdi.