EğitimEn GüncelİKÇU

Rektör Köse’den Ege Bölgesi Kariyer Fuarı (EGEKAF) Davet Mesajı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, 21-22 Şubat 2024 tarihlerinde Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan ve İKÇÜ’nün de paydaşlarından olduğu Ege Bölgesi Kariyer Fuarı (EGEKAF)’na ilişkin bir davet mesajı yayınladı

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen, Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan ve İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) ile birlikte 15 paydaş üniversite tarafından desteklenen Avrupa’nın en büyük kariyer fuarı EGEKAF; iş fırsatı yakalamak isteyen öğrenci ve mezunlarla staj imkanı arayan ara sınıf öğrencilerini üniversiteler, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odaları temsilcileri ile bir araya getirecek.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından 2019 yılında “Yetenek Her Yerde” temasıyla yola çıkan Bölgesel Kariyer Fuarları kariyer hedeflerini farklılaştırmak ve geliştirmek isteyen ön lisans, lisans, lisansüstü öğrencilerine ve mezunlara ışık tutuyor.

Bölgesel Kariyer Fuarlarından Ege Bölgesi Kariyer Fuarı (EGEKAF) ise bu yıl Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek. Etkinliğin paydaşlarından olan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ)’nin Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse de Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 gün sürecek olan Ege Bölgesi Kariyer Fuarı (EGEKAF)’na ilişkin görüntülü bir davet mesajı yayınladı.

Rektör Köse mesajında şu ifadeleri kullandı: “Üniversitemizin değerli mezunları ve sevgili öğrenciler; Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde, 15 paydaş üniversite olarak düzenlediğimiz Ege Bölgesi Kariyer Fuarı (EGEKAF)’nda öğrencilerimiz, mezunlarımız ve iş dünyası ile bir araya geliyoruz. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) olarak öğrencilerimizin fuara katılmasını destekliyoruz ve bu kapsamda ulaşım olanağı da sunuyoruz. Ege Bölgesi Kariyer Fuarına katılmak için Yetenek Kapısı profiliniz üzerinden başvuru yapıp QR kodunuzu almanızı ve bu fuara katılmanızı önemsiyoruz. Kariyer gelişiminize katkı sağlayacak birçok etkinlik ve ödüllü yarışmalar Avrupa’nın en büyük kariyer fuarında sizleri bekliyor olacak. 21-22 Şubat tarihlerinde Ege Bölgesindeki 15 üniversitenin on binlerce öğrencisini ve mezununu yüzlerce firma ile buluşturacak EGEKAF 24’te görüşmek üzere.”