En GüncelİKÇUİzmir

İKÇÜ Turizm Fakültesi TURAŞ ile İş Birliği Protokolü İmzaladı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi ile TURAŞ Turizm Ticaret A.Ş arasında iş birliği protokolü imzalandı

İKÇÜ Turizm Fakültesi dekanlık makamında gerçekleşen görüşmelerin ardından Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emre Güler ile TURAŞ Turizm Ticaret A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Efe Arıcan tarafından imzalanan iş birliği protokolü, üniversite-sektör işbirliği kapsamında ortak çalışmalar yürütülmesini içeriyor.

İKÇÜ Turizm Fakültesi ile 1992 yılında kurulan ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletmeleri iştiraki olarak çevre koruma, turizm hizmetleri, pazarlama ve ticaret alanlarında faaliyet gösteren TURAŞ Turizm Ticaret A.Ş arasında imzalanan protokol çerçevesinde fakülte öğrencilerinin staj ve iş olanaklarının geliştirilmesi planlanıyor.