En GüncelİKÇUSpor

İKÇÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi’nde Dekanlık Kupası Heyecanı

Fotoğraf- Umut Aybars Sürmeli

Muhabir- Nurdan Ünlüoğlu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi’nde “Dekanlık Kupası” futbol turnuvasının kura çekimleri gerçekleşti

İKÇÜ Halı Saha Tesislerinde 5 Mart tarihinde başlayacak olan, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi bünyesinde bulunan çeşitli bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin oluşturduğu 6 takımın kıyasıya mücadele edeceği Dekanlık Kupası futbol turnuvasının kura çekimleri Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonunda gerçekleşti. 

Kura çekiminde takım kaptanları ile bir araya gelen ve sportif etkinliklerin hem üniversite hem fakülteler için çok önemli olduğunu belirten Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaban Doğan, “Bizler dekanlık olarak bu etkinliklerin sonuna kadar öğrencilerimizin ve oluşturdukları takımların yanlarında olacağız. Sizlerin, gönüllülük usulüne dayalı böyle güzel etkinliklerde bizlerle bir arada olmanız çok mühim. Bu süreçte elimden geldiğince her maçı takip edip sizlerle aynı heyecanı paylaşmaya çalışacağım. Böyle etkinlikler benim için de çok önemli. Sertliğe mahal verilmeyen, centilmence ve hak edenin kazandığı bir turnuva olmasını diliyorum, başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Kura çekimi sonucunda Aç Kurtlar- Bilgi United, Dereboyu FC- Neo-Freudyeğenler ile Ejder-i Osmân-ı Âlî – Medyaka takımları eşleşti. 5 Mart tarihinde başlayacak olan turnuvanın Yarı Final Müsabakaları 6 Mart’ta, Final Müsabakası ise 8 Mart tarihinde gerçekleşecek.