En GüncelİKÇUSpor

İKÇÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanlık Kupasının Kazananı Belli Oldu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesinin düzenlediği “Dekanlık Kupası” futbol turnuvasının final maçı oynandı

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi bünyesinde bulunan çeşitli bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin oluşturduğu 6 takımın kıyasıya mücadele ettiği Dekanlık Kupası futbol turnuvasının final maçı Bilgi United ile Medyaka takımları arasında oynandı.

İKÇÜ Halı Saha Tesislerinde Bilgi ve Belge Yönetimi ile Medya ve İletişim Bölümleri takımları arasında oynanan kupa finalini Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaban Doğan, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Zümrüt Gedik ve Dr. Öğr. Üyesi Erdem Geçit ile fakülte öğretim üyeleri ve öğrenciler takip etti.

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanlık Kupası, final maçını kazanan Bilgi United takımına Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zümrüt Gedik tarafından takdim edildi.