En GüncelİKÇUTeknoloji

İKÇÜ Heyetinden AVEK Otomotive Ziyaret

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) heyeti, üniversite-sanayi iş birliği kapsamında AVEK Otomotiv’e ziyaret gerçekleştirdi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM), Avek Otomotiv iş birliği ile geçtiğimiz haftalarda düzenlenen AVEK Kariyer Günü etkinliğinin ardından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevtap Ünal, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökçen Bombar, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Aydın Ülker, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Yalçın, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Endüstri ile İlişkiler ve Seminer Komisyonu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Cemal Can ve  Staj Komisyonu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hasan Emre Demirci tarafından AVEK Otomotiv Karşıyaka tesislerine bir ziyaret gerçekleştirildi.

AVEK Otomotiv’den Bölge Müdürü Hüseyin Genç, Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Yaşar Özuğur, Servis Müdürü Said Burak İnce ve Satış Müdürü Ufuk Ünsal’ın katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda İKÇÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri için Satış Pazarlama, Finansman, Muhasebe alanlarında; Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri için ise Makina, Mekatronik, İnşaat Mühendisliği alanları başta olmak üzere diğer mühendislik alanlarında staj imkanları, teknik gezi ve ortak proje olanakları görüşüldü.