En GüncelİKÇUSosyal

İKÇÜ Orman Fakültesi Dünya Ormancılık Günü Etkinliğinde

Ege Bölgesinin ilk ve tek orman fakültesi olma özelliğini taşıyan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Orman Fakültesi, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen 21 Mart Dünya Ormancılık Günü Etkinliğine katıldı

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası’nda İzmir’de “Geleceğimiz, Nefesimiz ve Yeşil Vatanımız İçin”  sloganıyla, İzmir Valiliğinin koordinesinde İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğinde bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanına çelenk konulması ile başlayan ve İzmir Menderes İlçesi Kısık mevkii ormanlık alanda düzenlenen fidan dikim töreninde fidanların büyük bir coşkuyla toprakla buluşturulmasıyla devam eden etkinliklerde İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Derya Eşen ve öğrenciler de hazır bulundu.