En GüncelİKÇUSosyal

İKÇÜ Ailesi Bayramlaştı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) mensupları, bayram öncesi son mesai günü düzenlenen törende bayram sevincini paylaştı. İKÇÜ çalışanları, her yıl geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi

Rektör Prof.Dr. Saffet Köse’nin ev sahipliği yaptığı buluşmada, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muhsin Akbaş, Prof. Dr. Yasin Bulduklu, Prof. Dr. Süleyman Akbulut, Genel Sekreter Nuretdin Memur, dekanlar, akademisyenler ve idari personel birlik, beraberlik, sağlık temennileriyle bayramlaştı.

Güçlü Bir Aileyiz

Buluşmada duygularını paylaşan Rektör Prof. Dr. Köse, “Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da mesai arkadaşlarımızla bayramlaşma vesilesiyle buluşmak bizleri mutlu ediyor. Biz tüm çalışanlarımızla, öğrencilerimizle birlikte güçlü bir aileyiz. Böylesine güzel değerlerle kuşanmış, özverili ve fedakâr çalışmalara imza atan bir ailenin parçası olmaktan büyük gurur duyuyorum. Değerli İKÇÜ mensuplarımıza ve tüm öğrencilerimize aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu bayramlar diliyorum” dedi.

Mazlumları Unutmayalım

Dünyanın birçok bölgesinde yaşanan savaşların son bulması temennisini de paylaşan Rektör Prof. Dr. Köse, “Biz, cennet vatanımızda bayram sevincini yaşarken; dünyanın pek çok yerinde mazlumlar, masumlar bu bayramı da, bayram sevincinden uzak, savaşların, hüzünlerin, kederlerin gölgesinde karşılıyor. Yeryüzünün bütün coğrafyalarında yaşanan acıları, hüzünleri yüreğimizin derinliklerinde hissediyor; onları unutmuyoruz ve reva görülen zulmü lanetliyoruz. Duaların en çok kabul olduğu Kadir Gecesinde duamız, dünyanın her köşesinde dökülen kanın, akan gözyaşının dinmesidir. Bu duygularla ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa nice sağlıklı, huzur dolu ve güzel yarınlar temenni ediyorum. Hep bir arada sevgi dolu nice bayramlara ulaşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Hepimize hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.