En GüncelİKÇUSpor

Filede Rektörlük Takımı Damgası

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Rektörlük Kupası Müsabakalarında Voleybol Turnuvasının şampiyonu belli oldu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının geleneksel olarak düzenlediği, İKÇÜ akademik ve idari personeli ile öğrenciler tarafından oluşturulan takımların mücadele ettiği ve bireysel performansların sergilendiği İKÇÜ Rektörlük Kupası’nda, Voleybol Turnuvasının final karşılaşması oynandı. 

Rektörlük Takımı ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Takımı arasında, İKÇÜ Kapalı Spor Salonunda oynanan final maçı çekişmeli anlara sahne oldu. 

İKÇÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yasin Bulduklu ve Prof. Dr. Muhsin Akbaş ile Genel Sekreter Nuretdin Memur, Genel Sekreter Yardımcısı M. Enes Uzun, İKÇÜ Uluslararası Projeler ve Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Emin Bakay, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Nedim Burak Yıldırım, İKÇÜ Sosyal Tesisler İktisadi İşletmesi Müdürü Ömer Coşgun, Genel Sekreterlik Şube Müdürü Abdullah Görkem Ünal ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Teknik Personeli Rıdvan Özcan’dan oluşan Rektörlük Takımı, SKS Başkanı Öğr. Gör. Dr. Yeliz Doğru’nun kaptanı olduğu SKS idari personelinden oluşan Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Takımını 3-0 mağlup ederek Voleybol Turnuvasının şampiyonu oldu. 

Rektörlük Takımı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Akbulut’un da takip ettiği final maçını 25-13; 25-21 ve 25-22’lik setlerle kazandı.