AkademiEn GüncelİKÇU

Prof. Dr. Özkan 22. Denizcilik Eğitim Konseyinde Divan Başkanlığı Yaptı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Yeşim Özkan 22. Denizcilik Eğitim Konseyi Toplantısında Divan Başkanlığı yaptı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Yeşim Özkan, denizcilik eğitiminin gündemindeki önemli konuları ele almak amacıyla düzenlenen 22. Denizcilik Eğitim Konseyi Toplantısı’nda divan başkanlığı yaptı. 

Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, açılış konuşmalarının ardından yapılan divan seçiminde başkan olarak İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi’nin Dekanı Prof. Dr. Ebru Yeşim Özkan seçildi. İKÇÜ Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Çağlar Dere ise toplantıda kâtip üyelik yaptı. 

Oluşturulan divan sonrası gündem belirlenerek toplantılara geçildi. 22. Denizcilik Eğitim Konseyi Toplantısı’na, Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden akademisyenler ve gemicilik sektörünün önde gelen yöneticileri ve temsilcileri katıldı.