AkademiEn GüncelİKÇUSağlık

Hemşirelik Bölümünden Kariyer Webinarı: Kök Hücre Tedavileri ve Takibi

Muhabir- Aleyna Arslanbaş

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından “Kök Hücre Tedavileri ve Takibi” konulu webinar düzenlendi

Moderatörlüğünü Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice Yıldırım Sarı’nın yaptığı, İKÇÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İbrahim Pirim ile Birleşik Krallık St. Bartholomew’s Hastanesinde hemşire olarak görev yapan Serpil Vieira’nın konuşmacı olduğu webinara çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Kök hücre nakli hakkındaki bilgilerin paylaşıldığı webinarda, kök hücre nakli ile ilgili tedavi süreçlerinden ve hemşirelik pratikleri açısından takip yöntemlerinden bahsedildi. Konuşmacıların alana dair deneyimlerini aktardıkları webinar, katılımcılardan gelen soruların yanıtlanmasının ardından sona erdi.