AkademiEn GüncelİKÇU

İKÇÜ Turizm Fakültesinden Ayvalık’a Teknik Gezi

Muhabir- Nurdan Ünlüoğlu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi, Ayvalık’a teknik gezi düzenledi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü tarafından düzenlenen gezi, Turizm Rehberliği Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Volkan Altıntaş ile Prof. Dr. Aytuğ Arslan’ın ve çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Gezi kapsamında Ayvalık Ticaret Odası’nı ziyaret eden öğrenciler, Turizm Meslek Komitesi Başkanı Uğur Berk, Meclis Üyesi Levent İhsan Billurcu, Üyeler Turhan Gümüşkaya ile Cem Aksoy’dan “Ayvalık” ve “Ayvalık Turizmi” hakkında detaylı bilgiler edindiler.

İKÇÜ’lü öğrenciler, gerçekleşen teknik gezide Ayvalık’ın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini, bölgenin önemli turistik yerlerini yerinde inceleme imkânı buldular.