EğlenceEn GüncelİKÇU

Rektörlük Kupası Ödülleri İKÇÜ FEST 2024’te Takdim Edildi

Fotoğraf- Tuğçe Yetgin, Zeynep Yaşar

İKÇÜ FEST 2024, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının geleneksel olarak düzenlediği Rektörlük Kupası Ödül Törenine sahne oldu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ)’nin 7’nci Bahar Şenliği İKÇÜ FEST 2024 büyük bir coşkuyla başladı. Tiyatro oyunları, sergiler, gösteriler, yarışmalar ve konserler ile kültür ve sanatı bütünleştiren İKÇÜ FEST 2024’ün ilk günü Rektörlük Kupası Ödül Törenine de sahne oldu. 

Rektörlük Kupasının kazananları, Rektörlük binasının önünden Büyükşehir Belediyesi Bandosunun çaldığı müzik eşliğinde başlayan kortej yürüyüşünün ardından, festival alanında yapılan açılış konuşmalarıyla başlayan İKÇÜ FEST 2024’te ödüllendirildi. 

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının geleneksel olarak düzenlediği, İKÇÜ akademik ve idari personeli ile öğrencileri tarafından oluşturulan takımların mücadele ettiği ve bireysel performansların sergilendiği Rektörlük Kupasında, dereceye giren personel ve öğrencilere ödülleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Bulduklu tarafından takdim edildi.