AkademiEn GüncelİKÇU

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinde Hazırlık Buluşmaları

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi tarafından “Hazırlık Buluşmaları” etkinliği düzenlendi

İKÇÜ Yabancı Diller Yüksekokulu’nda İngilizce hazırlık okuyan öğrencilere Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinin bölümlerini tanıtmak; öğretim üyeleri ve fakültede öğrenim gören öğrencilerle tanışmalarını sağlamak, fakültenin laboratuvar imkanları hakkında bilgi vermek amacıyla “Hazırlık Buluşmaları” etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökçen Bombar, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Aydın Ülker akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. 

Etkinlik hakkında konuşan Dekan Prof. Dr. Gökçen Bombar, “Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İrfan Arık hocamızla yaptığımız görüşmeler sonucunda hazırlık okuyan mühendislik öğrencilerini, fakülte ve bölümleri hakkında bilgilendirmek ve onların dikkatlerini öğrenim görecekleri bölümler üzerine çekmek adına bir buluşma günü düzenledik. Bu tarz organizasyonları ilerleyen senelerde gelenekselleştirmeyi arzuluyoruz” dedi.