AkademiEn GüncelİKÇU

İKÇÜ’de Mezuniyet Hazırlıkları

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ)’nde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının mezuniyet heyecanı başladı

törenleri için hazırlıklar başladı. 24 Mayıs tarihinde Turizm Fakültesi ile başlayan ve 5 Temmuz’da Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nin programıyla sona erecek olan mezuniyet törenlerinde mezun öğrencilerin heyecanını yansıtacak fotoğrafların çekimi İKÇÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü organizasyonu ve Medya Merkezi işbirliği ile Medya Merkezi Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Halit Kartal ve Dr. Öğr. Üyesi Ümit Aydoğan gözetiminde yapıldı. Mezuniyet cübbelerini giyerek mezun olma heyecanını yaşayan öğrencilerin mutluluğu objektiflere yansıdı.

Alanlarında Yetkin ve Özverili Hocalardan Dersler Aldık

İKÇÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü öğrencisi Tuğçe Yetgin, “İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’nde ve Medya ve İletişim Bölümü’nde okumak bizim için bir avantajdı gerçekten. Çünkü alanlarında yetkin, başarılı ve özverili hocalardan dersler aldık. Hocalarımız bize her konuda destek oldular, burada bir aile gibi olduk. Bütün hocalarıma teşekkür ediyorum. Artık mezun oluyoruz. Bir yandan sevinçliyiz, diğer taraftan da okulumuzdan, bölümümüzden, hocalarımızdan ve arkadaşlarımızdan ayrıldığımız için hüzünlüyüz” diyerek hislerini ve düşüncelerini paylaştı.

Sağlanan Olanaklardan Dolayı Teşekkür Ediyorum

İKÇÜ İlahiyat Fakültesi öğrencisi Süleyman Köse, “Bizlere sağladıkları olanaklardan dolayı İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse başta olmak üzere üniversite üst yönetimine ve bize kattıklarından dolayı tüm hocalarıma teşekkür ediyorum. Mezun olan bütün arkadaşlarımı da tebrik ediyor, hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. 

Yoğun Bir Eğitim Süreci Geçirdik

İKÇÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü öğrencisi Zeynep Yaşar, “Yoğun bir eğitim süreci geçirdik. Artık eğitim hayatımızı geride bırakıyor ve böyle güzel anılar biriktirmiş yetkin iletişimciler olarak mezun oluyoruz. Bu 4 senelik süreçte uygulama ağırlıklı çok iyi bir eğitim aldık. Hocalarımız sayesinde eğitim hayatımızı verimli bir şekilde geçirdik” ifadelerini kullandı.

İKÇÜ’de Nitelikli Bir İlahiyat Eğitimi Aldık

İKÇÜ İlahiyat Fakültesi öğrencisi Elif Şahin, “Mezun olacağım için hem mutlu hem de hüzünlüyüm. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’nde nitelikli bir ilahiyat eğitimi aldık. Hocalarımızın üzerimizde büyük emekleri var, minnettarız. Eğitim hayatım boyunca benden desteğini esirgemeyen aileme de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.