AkademiEn GüncelİKÇU

İKÇÜ’lü İletişimci TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasında Finalde

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi (SBBF) Medya ve İletişim Bölümü öğrencisi Aydan Sarıtaş, bu yıl 10’uncusu düzenlenen ‘TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda finale kaldı

TRT’nin, geleceğin iletişimcileri olacak üniversite öğrencilerinin eğitim faaliyetleri kapsamındaki çalışmalarına katkıda bulunmak, nitelikli ve farklı içerikler üretmelerini teşvik etmek amacıyla her yıl düzenlediği TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasında finale kalan eserler açıklandı. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) finale kalma başarısını bu yıl da sürdürdü. 

İKÇÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü öğrencisi Aydan Sarıtaş, İKÇÜ Medya ve İletişim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (Medya Merkezi) Müdürü Prof. Dr. Nazım Ankaralıgil danışmanlığında hazırladığı “Ekoloji 101” başlıklı video içeriğiyle yarışmanın finalistleri arasına girmeye hak kazandı.

Radyo Yayıncılığı, Görsel Yayıncılık, Dijital Yayıncılık ve İletişim Kampanyası olmak üzere 4 ana dalda, 12 farklı kategoride düzenlenen yarışmada, İKÇÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü öğrencisi Aydan Sarıtaş, Görsel Yayıncılık dalı, Video İçerik kategorisinde finalist olarak yarışacak. 

4-8 Ekim tarihlerindeki GİY Haftası’nın sonunda düzenlenecek olan ödül töreninde her kategorideki birincilere 60 Bin Türk Lirası, ikincilere 40 Bin Türk Lirası, üçüncülere ise 25 Bin Türk Lirası para ödülüyle birlikte ödül heykelciği verilecek.