AkademiEn GüncelSpor

National Corporate League (NCL) Futbol Turnuvasına İKÇÜ Damgası

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Takımı, çeşitli illerde düzenlenen, kurumların ve üst düzey kurumsal şirketlerin mücadele ettiği National Corporate League (NCL) Futbol Turnuvasına damga vurdu

Şirketlerin çalışan motivasyonunu ve ekip olma bilincini arttırmak, markalarını duyurmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen National Corporate League (NCL) Futbol Turnuvasında mücadele eden İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Takımı, aldığı başarılı sonuçlarla turnuvaya damga vurdu. 

İzmir Liginde yer alan, üniversite akademik ve idari personelinden oluşan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Takımı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, SESA Ambalaj ve Uluhan Hukuk takımlarının yer aldığı C Grubunu 7 puanla lider olarak tamamladı. 

Grubun ilk maçında SESA Ambalaj ile karşılaşan İKÇÜ, rakibini 4-1 mağlup etti. İkinci maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi ile 5-5 berabere kalan İKÇÜ Takımı, son maçında Uluhan Hukuk Takımını 24-1 gibi farklı bir skorla geçerek adından söz ettirdi. Bu skor aynı zamanda İzmir Liginde elde edilen en farklı skor oldu. 

İKÇÜ Takımından, Sosyal Tesisler İktisadi İşletme Şube Müdürü Ömer Coşgun, 3 maçta attığı 19 golle İzmir Liginin en skorer ismi olurken; 13 gol, 3 asist ve 2,9 km koşu mesafesiyle 3. haftanın oyuncusu seçildi. 

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Takımı, 20 Ekim Pazar günü oynanacak olan çeyrek final maçında B Grubunu ikinci olarak tamamlayan Ahmet Yar Soğutma ile karşılaşacak. 

National Corporate League (NCL) Futbol Turnuvası maçları, 2 devre şeklinde toplamda 60 dakika oynanıyor. Turnuva müsabakaları Türkiye Futbol Federasyonu resmi hakemleri tarafından yönetiliyor.