42,0565$% 0,34
48,5374€% 0,61
5.411,59%-0,33
4.002,93%-0,53
10.971,52%1,24
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi tarafından “Sushi Yapım Teknikleri Atölyesi” düzenlendi
İKÇÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen, Prof. Dr. Onur Görkem danışmanlığında gerçekleşen Sushi Yapım Teknikleri Atölyesi’nde Şef Tural Mammadzada, İKÇÜ’lü öğrencilerle bir araya geldi.
Japon mutfağının en önemli ürünlerinden olan sushi hakkında teorik bilgi verilmesinden sonra, İKÇÜ’lü öğrenciler Şef Tural Mammadzada ile uygulama yapma fırsatı buldular.
Atölye etkinliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Melike Yılmazer’in Şef Tural Mammadzada’ya teşekkür belgesi takdim etmesiyle son buldu.


İKÇÜ, 21. Hasta Bilgilendirme Yarışmasında Temsil Edilecek
1
“İKÇÜ Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi İzmir’in Modern Yüzü Olacak”
811 kez okundu
2
İKÇÜ, Memnuniyet Sıralamasında Zirveye Oynuyor
773 kez okundu
3
İKÇÜ GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK FAKÜLTESİ KAPILARINI İLK ÖĞRENCİLERİNE AÇTI
740 kez okundu
4
İKÇÜ’lü Mühendislik Öğrencilerinden Nitelikli Projeler: 2. Proje Panayırı Gerçekleşti
564 kez okundu
5
Ulusal Staj Programı 2023 Yılı Başvuruları Başladı
494 kez okundu