EğitimEn GüncelİKÇU

İKÇÜLÜ ÖĞRENCİLER ‘SEN YETER Kİ OKU’ DİYOR

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) “1907 Üniversiteli Fenerbahçeliler” öğrenci topluluğu, “Sen Yeter ki Oku” adlı sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor

Üniversiteli Fenerbahçelilerin düzenlediği sosyal sorumluluk projeleri Ünifebcares kapsamında 2018 yılında “Sen Yeter ki Oku” projesiyle Gaziantep Üniversitesi öğrenci topluluğu olan ÜNİFEB Gaziantep ile birlikte Şanlıurfa’nın Kömağıl Köyü’ndeki anaokuluna destekte bulunan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi “1907 Üniversiteli Fenerbahçeliler” öğrenci topluluğu, aynı projeyi bu kez Karşıyaka Cumhuriyet İlkokulunda hayata geçirdi. 

“Sen Yeter ki Oku” projesinin Kömağıl Köyü’nde gerçekleşen üçüncü ayağı ile köyde bulunan anaokuluna eğitim desteği ve çeşitli yardımlarda bulunan ve bu proje ile 2019 yılında Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği tarafından düzenlenen 1907 ÜNİFEB 1. Sosyal Sorumluluk Projeleri Yarışmasında üçüncü olan İKÇÜlü öğrenciler, aynı proje kapsamında bu defa Karşıyaka Cumhuriyet İlkokulu’nun kütüphanesini yeniledi. Karşıyaka Cumhuriyet İlkokuluna kitap desteğinde de bulunan İKÇÜlü öğrencilere, kütüphanenin açılışında okul müdürü Ender Feroğlu tarafından teşekkür belgesi verildi.