39,8411$% 0.01
47,2279€% 0.19
4.277,52%0,05
3.340,29%0,07
10.080,35%1,33
İKÇÜ’de ÖZSÜT ile Gastronomi Atölyesi
Turizm Fakültesi Sokak Lezzetleri ile Dünya Turu Tadım Etkinliğinde
İKÇÜ’de Lezzetin Lensinden: Yemek Fotoğrafçılığı Etkinliği
Turizm Fakültesi 4. Gastronomi ve Kültür Çalışmaları Sempozyumunda
İKÇÜ Turizm Fakültesinde Baklava Yapımı Atölyesi
İKÇÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Babaoğlu Yapay Tatlandırıcılar Hakkında Uyarılarda Bulundu
8’incisi Düzenlenen İKÇÜ Yemek Festivalinde Lezzetler Yarıştı
Turizm Fakültesi Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenledi
İKÇÜ Turizm Fakültesinde “Osmanlı Tatlıları Atölyesi” Düzenlendi
Rektör Köse, İKÇÜ’nün Gönüllü Elçileri ile Buluştu
Geleceğin Şefleri İKÇÜ’de Yetişiyor
İKÇÜ’de “İzmir Mutfak Kültürü Ve Sürdürülebilirlik” Konulu Söyleşi
İKÇÜ Turizm Fakültesinde ‘Michelin Hikayesi’ Söyleşisi
Turizm Fakültesinin Kurabiye Ev Sergisi Yoğun İlgi Gördü
İKÇÜ’de “Sağlıklı Yeme” Konferansı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.