AkademiEğitimEn GüncelİKÇU

Goethe Enstitüsü İzmir Şubesinden İKÇÜ’ye Ziyaret

Goethe Enstitüsü İzmir Şubesi yetkilileri, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümüne ziyarette bulundu

Almancanın yurtdışında öğrenilmesini teşvik etmek ve uluslararası kültürel işbirliği çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla tüm dünyada faaliyet gösteren Goethe Enstitüsü (Goethe-Institut)’nün İzmir Şubesi ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü arasında eğitim ve kültürel işbirlikleri sağlama konularında görüşmeler yapıldı. Goethe Enstitüsü İzmir Şube Müdürü Nivin El Sioufy ile Kütüphane ve Bilgi Hizmetleri Müdürü Emel Zorluer’in gerçekleştirdiği ziyaret sonucunda her iki kurumun da ulusal ve uluslararası boyutta birlikte atılabilecek adımlar konusunda hazır ve istekli olduğu vurgulandı. Görüşme, enstitü temsilcilerinin İKÇÜ Kütüphanesi’ni ziyaret etmeleriyle son buldu.