En GüncelGenelHaberlerİKÇU

İKÇÜ Genç Ofis Gönüllülerinden Rektör Köse’ye 24 Kasım Tebriği

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı içinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne tahsis edilen alanda faaliyetlerine başlayan İKÇÜ Genç Ofisi gönülleri, Rektör Prof. Dr. Saffet Köse’yi ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı

Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Ahmet Gülcan, İKÇÜ Genç Ofis Sorumlusu Yunus Emre Özarpacı ile ofisin İKÇÜ gönüllüsü öğrencileri Nagehan Gider, Mehmet Fethi Şahin ve Tayyip Ertürk Öğretmenler Günü münasebetiyle makamında ziyaret ettikleri Rektör Prof. Dr. Saffet Köse’ye çiçek takdim etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın En Büyük Paydaşı Üniversiteler

Geçtiğimiz günlerde açılan İKÇÜ Genç Ofis hakkında İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’ye bilgi veren Şube Müdürü Gülcan, Gençlik ve Spor Bakanlığının en büyük paydaşının üniversiteler olduğunu söyledi. Gençlik Merkezlerine ulaşamayan gençlerin serbest zamanlarını değerlendirebilmeleri adına Genç Ofislerin önemli bir alternatif olduğunu kaydeden Gülcan, önümüzdeki günlerde gençlerle Prof. Dr. Saffet Köse’yi buluşturacak bir söyleşi planladıklarını da aktardı. Şube Müdürü Gülcan, “Ofis sayesinde öğrencilerimiz sosyal, sanatsal ve sportif faaliyetlerin yanı sıra gönüllülük, kariyer eğitimleri, sosyal sorumluluk projeleri, çevre bilinci, gençlik kampları, söyleşiler, tarihi ve kültürel gezilerin de yer aldığı çok geniş bir yelpazede sunulan etkinliklerden yararlanabiliyorlar. Kuruluş aşamasından bu yana bizlere verdikleri destek için Prof. Dr. Saffet Köse nezdinde tüm üniversite yönetimine şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca, bu anlamlı günde Prof. Dr. Saffet Köse hocamızın da Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz” şeklinde konuştu. 

Gençlerimizle Hep Bir Aradayız

İKÇÜ’nün kurumsal anlamda Genç Ofis’e büyük önem verdiğine dikkat çeken Prof. Dr. Saffet Köse, nitelikli insan yetiştirmek adına şimdiye kadar yapılan her türlü proje ve işbirliğinin içinde olduklarını, bundan sonra da içinde olmaya devam edeceklerini belirtti. Gençlerle her fırsatta bir araya geldiğini aktaran Prof. Dr. Saffet Köse, “ofisimizin planlayacağı söyleşiye seve seve katılırım. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yurt genelinde hizmet veren Genç Ofis’lerinden birinin de İKÇÜ’de olmasından oldukça mutluyuz. Gençlerimizin kişisel gelişimine, kariyer planlamasına katkı sağlayacak birçok faaliyetin paydaşı olduk. Genç Ofis’le geniş bir yelpazedeki ortak çalışma alanımız da şimdiden oluşmuş durumda. Bu noktada tüm gönüllü gençlerimize ve değerli eğitmenlerimize teşekkür ediyoruz. İKÇÜ Genç Ofis gönüllülerinin bu anlamlı günde yaptıkları nazik ziyaret için de ayrıca şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.