AkademiEğitimEn GüncelİKÇU

İKÇÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünden Hizmet İçi Eğitim

Muhabir: Ali Yaman

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Hekim Hacı Paşa Konferans Salonunda Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ve İKÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Bulduklu, İKÇÜ Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi, Medya ve İletişim Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emin Satır, İKÇÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Öğr. Gör. Fatma Değirmenci ve Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Şefi Sevgi Atmaca tarafından verilen eğitime çok sayıda idari ve akademik personel katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Bulduklu, kurumsal imaj açısından bir vitrin görevi gören birimlerin web sayfalarının ve sosyal medya hesaplarının etkili ve doğru bir şekilde yönetilmesinin öneminden söz etti. Programda, İKÇÜ Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emin Satır haber yazma, İKÇÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Öğr. Gör. Fatma Değirmenci ise sosyal medya hesaplarının yönetimi üzerine birer sunum gerçekleştirdi. Birimlerin web sayfa ve sosyal medya sorumlularından gelen soruların yanıtlanmasıyla hizmet içi eğitim programı son buldu.