AkademiEğitimEn GüncelİKÇUMedya

İKÇÜ’lü Hukukçular Dijital Çağda Sosyal Ağlar Hukuku Çalıştayında

Muhabir: Ali Yaman

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Hukuk Fakültesi akademisyenleri Basın İlan Kurumu’nun İzmir’de düzenlediği Dijital Çağda Sosyal Ağlar Hukuku Çalıştayına katıldı

Basın İlan Kurumu (BİK) tarafından düzenlenen ve Avrupa Birliği Erasmus + programı KA 1 Gençlik Katılım Faaliyetleri kapsamında finanse edilen “Dijital Çağda Sosyal Ağlar Hukuku Çalıştayı” İzmir’de gerçekleşti. Resmi ilanların adil bir şekilde gazetelere dağıtılması amacıyla kurulan Basın İlan Kurumu (BİK)’nun sosyal ağlar hukuku kapsamındaki sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin sunulması için yedi bölgede gerçekleştirmeyi planladığı çalıştayların altıncısı İzmir’de yapıldı. İKÇÜ Hukuk Fakültesi akademisyenlerinin de katılım sağladığı Dijital Çağda Sosyal Ağlar Hukuku Çalıştayına BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Kurumsal İletişim Müdürü Oğuz Akçakoca, İzmir Şube Müdürü Mehmet Feramuz Ayan, İzmir Müdür Yardımcısı Ömer Serdar Çimen ve Eğitim Şefi Cenk Koray Doğan katıldı. Çalıştayda internet medyasına yönelik yasal düzenlemeler ve sosyal ağlar üzerindeki hukuksal düzenlemeler ele alındı.