En GüncelİKÇUKültür - Sanat

Rektör Köse’den İKÇÜ ArtFest2 Sergisine Ziyaret

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse Kasım ayı içerisinde düzenlenen “2. Uluslararası İKÇÜ Sanat Festivali (İKÇÜ Art Fest)” sergisini ziyaret etti

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin Kasım ayında bu yıl ikincisini düzenlediği “2. Uluslararası İKÇÜ Sanat Festivali (İKÇÜ Art Fest)” sergisini ziyaret etti. ‘Karikatür’, ‘Gelenekselden Çağdaşa Tipografi’, ‘Küçük Eserler’ ve ‘Bir pencereden Bakış’ şeklinde 4 teması olan İKÇÜ ArtFest2 Sergisinde 34 ülkeden 265 sanatçının 412 eseri arasından seçilen 270 eser yer aldı. Sergilenen her eseri ilgiyle izleyen ve İKÇÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikri Salman’dan İKÇÜ Sanat Galerisi’nde düzenlenen sergi ile ilgili bilgi alan Rektör Köse, İKÇÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin akademik çalışmaları hakkında da bilgi alışverişinde bulundu.